NAŠE NAJBOLJE DESTINACIJE

HOTEL LA SANTA MARIA 4*

HOTEL LA SANTA MARIA 4*

  • luana hotels santa maria kusadasi turska leto letovanje
  • Lunana Hotels Santa Maria bazen kusadasi turska
  • Lunana Hotels Santa Maria kusadasi soba
  • Lunana Hotels Santa Maria kusadasi standardna soba turska leto
  • Lunana Hotels Santa Maria kusadasi recepcija turska leto
  • Lunana Hotels Santa Maria bar kusadasi turska

HOTEL LA SANTA MARIA 4*

Ostale informacije

HOTEL LA SANTA MARIA 4* CENOVNIK

HOTEL max usluga 09.06 19.06 29.06 09.07 19.07 29.07 08.08 18.08 28.08 07.09 17.09
osoba 19.06 29.06 09.07 19.07 29.07 08.08 18.08 28.08 07.09 17.09 27.09
HOTEL LA SANTA MARIA 4* 3+1 Al / 433 454 538 538 538 538 496 398 356 328
I dete 0-13 - besplatno, II dete 3-13 - popust 50% 
III osoba (pomoćni ležaj)– popust 30%, jednokrevetna soba – doplata 50%
autobuski prevoz: odrasli 85 eur, deca do 12 godina 60 eur

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE AUTOBUSKI PREVOZ:

1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta „Buvlje pijace“, dan ranije od datuma iz cenovnika i to 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 06:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 06:30 (pumpa NIS); Požarevac – 06:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 07:15 (restoran Mekdonalds); Svilajnac, Topola – 07:30 (motel Stari hrast); Batočina – 07:45 (motel Košuta); Jagodina – 08:15 (pumpa Lukoil); Ćuprija – 08:20 (motel Ravanica); Paraćin – 08:25 (restoran Tito); Pojate – 08:35 (restoran Evropa); Aleksinac – 08:50 (pumpa NIS); Niš – 09:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); Dimitrovgrad – 10:40 (restoran Hepi). Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 07:15 ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Ćuprija (Eko pumpa) – 08:20 (u trajanju od oko 15 minuta), restoran Hepi – 10:40 (u trajanju od oko 40 minuta), restoran Trakijski konak u Bugarskoj – 16:00 (u trajanju od oko 40 minuta) i restoran Egbir u Turskoj – 06:00 (u trajanju od oko 30 minuta). Nastavak putovanja ka Turskoj tranzitnim putem kroz Bugarsku, sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti. Vožnja do prelaza Edžebat-Čanakale, gde se ukrcava na trajekt. Plovidba trajektom oko 35 minuta. Nastavak vožnje ka Sarimsakliju.
2. dan – Dolazak u Sarimsakli u jutarnjim časovima. Posle iskrcavanja putnika, nastavak vožnje ka Kušadasiju. Predviđeno vreme dolaska u Kušadasi je u prepodnevnim šasovima. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – Boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.
Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa za Srbiju je u popodnevnim časovima u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima (o tačnom vremenu povratka, putnici se mogu informisati kod predstavnika agencije na destinaciji). Vožnja ka Sarimsakliju, gde se putnici koji su odseli u Sarimsakliju ukrcavaju u popodnevnim/večernjim časovima. Nastavak vožnje do prelaza Čanakale-Edžebat. Plovidba trajektom oko 35 minuta. Nastavak vožnje ka Srbiji preko Bugarske, sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u popodnevnim časovima. Kraj svih usluga.

PROGRAM PUTOVANA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SOPSTVENI PREVOZ:

1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
*Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana.
*Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.

USLOVI PLAĆANJA

USLOVI PLAĆANJA:

Cene izražene u eurima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate.
Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.
 

NAPOMENE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana.
Troškovi trajekta.
Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji).
Osiguranje od otkaza aranžmana.
Troškovi fakultativnih izleta.
Individualni troškovi.

PUTNE ISPRAVE:

Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnik u potpunosti odgovara za validnost svoje putne isprave. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji, agencija ne snosi nikakvu odgovornost i takav otkaz se smatra otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

NAPOMENE ZA PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije od datuma iz tabele u cenovniku. Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska autobusa najkasnije 2 dana pred polazak.

Povratak je poslednjeg dana boravka po datumu iz tabele u cenovniku (vreme polaska i povratka obavezno proveriti u agenciji).

Minimalan broj osoba za realizaciju navedenih aranžmana je 35 putnika.

Cene iz tabele su aktuelne u vreme izrade cenovnika i podložne su promenama.

Organizator putovanja određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Stajanja na svim usputnim mestima su moguća.

Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir starost, bolest ili fizičke nedostatke putnika, i nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za isti.
Jednom putniku je dozvoljeno da ponese najviše 2 komada prtljaga.

Za zaboravljene stvari u autobusu agencija nije odgovorna.

Minimalan broj potreban za realizaciju aranžmana je 35 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika Organizator ima pravo da otkaže putovanje najkasnije 5 dana pred polazak.

 

Agencija Travel 4 You je u gore navedenom programu posrednik u prodaji – SUBAGENT

Organizator putovanja je Turisttrade, licenca broj OTP 15/2010.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora, koji su sastavni deo programa

 

PRIJAVITE SE ZA - HOTEL LA SANTA MARIA 4* !

Ostale ponude sa ove lokacije (KUŠADASI)