NAŠE NAJBOLJE DESTINACIJE

SUNCONNECT ATLANTIQUE CLUB 3*

SUNCONNECT ATLANTIQUE CLUB 3*

  • atlantique holiday club kusdasi hotel plaza
  • atlantique holiday club kusadasi turska
  • atlantique holiday club kusadasi restoran all inclusive
  • atlantique holiday club kusadasi dvokrevetna soba
  • atlantique holiday club soba kusadasi turska leto
  • atlantique holiday cluba bar kusadasi turska
  • atlantique holiday club bazen kusadasi
  • atlantique holiday club kusadasi zabavni park za decu

SUNCONNECT ATLANTIQUE CLUB 3*

Ostale informacije

SUNCONNECT ATLANTIQUE CLUB 3* CENOVNIK

HOTEL max usluga 09.06 19.06 29.06 09.07 19.07 29.07 08.08 18.08 28.08 07.09 17.09
osoba 19.06 29.06 09.07 19.07 29.07 08.08 18.08 28.08 07.09 17.09 27.09
SUNCONNECT ATLANTIQUE CLUB 3* 2+1 Al / 714 714 798 819 819 819 756 714 695 527
I dete 0-13 godina besplatno
III osoba (pomoćni ležaj)– popust 30%, jednokrevetna soba – doplata 50%
klima uređaj uračunat u cenu
autobuski prevoz: odrasli 85 eur, deca do 12 godina 60 eur

PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE AUTOBUSKI PREVOZ:

1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta „Buvlje pijace“, dan ranije od datuma iz cenovnika i to 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 06:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 06:30 (pumpa NIS); Požarevac – 06:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 07:15 (restoran Mekdonalds); Svilajnac, Topola – 07:30 (motel Stari hrast); Batočina – 07:45 (motel Košuta); Jagodina – 08:15 (pumpa Lukoil); Ćuprija – 08:20 (motel Ravanica); Paraćin – 08:25 (restoran Tito); Pojate – 08:35 (restoran Evropa); Aleksinac – 08:50 (pumpa NIS); Niš – 09:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); Dimitrovgrad – 10:40 (restoran Hepi). Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 07:15 ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Ćuprija (Eko pumpa) – 08:20 (u trajanju od oko 15 minuta), restoran Hepi – 10:40 (u trajanju od oko 40 minuta), restoran Trakijski konak u Bugarskoj – 16:00 (u trajanju od oko 40 minuta) i restoran Egbir u Turskoj – 06:00 (u trajanju od oko 30 minuta). Nastavak putovanja ka Turskoj tranzitnim putem kroz Bugarsku, sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti. Vožnja do prelaza Edžebat-Čanakale, gde se ukrcava na trajekt. Plovidba trajektom oko 35 minuta. Nastavak vožnje ka Sarimsakliju.
2. dan – Dolazak u Sarimsakli u jutarnjim časovima. Posle iskrcavanja putnika, nastavak vožnje ka Kušadasiju. Predviđeno vreme dolaska u Kušadasi je u prepodnevnim šasovima. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – Boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.
Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa za Srbiju je u popodnevnim časovima u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima (o tačnom vremenu povratka, putnici se mogu informisati kod predstavnika agencije na destinaciji). Vožnja ka Sarimsakliju, gde se putnici koji su odseli u Sarimsakliju ukrcavaju u popodnevnim/večernjim časovima. Nastavak vožnje do prelaza Čanakale-Edžebat. Plovidba trajektom oko 35 minuta. Nastavak vožnje ka Srbiji preko Bugarske, sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u popodnevnim časovima. Kraj svih usluga.

PROGRAM PUTOVANA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SOPSTVENI PREVOZ:

1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
*Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana.
*Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.

USLOVI PLAĆANJA

USLOVI PLAĆANJA:

Cene izražene u eurima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate.
Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.
 

NAPOMENE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana.
Troškovi trajekta.
Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji).
Osiguranje od otkaza aranžmana.
Troškovi fakultativnih izleta.
Individualni troškovi.

PUTNE ISPRAVE:

Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnik u potpunosti odgovara za validnost svoje putne isprave. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji, agencija ne snosi nikakvu odgovornost i takav otkaz se smatra otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

NAPOMENE ZA PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije od datuma iz tabele u cenovniku. Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska autobusa najkasnije 2 dana pred polazak.

Povratak je poslednjeg dana boravka po datumu iz tabele u cenovniku (vreme polaska i povratka obavezno proveriti u agenciji).

Minimalan broj osoba za realizaciju navedenih aranžmana je 35 putnika.

Cene iz tabele su aktuelne u vreme izrade cenovnika i podložne su promenama.

Organizator putovanja određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Stajanja na svim usputnim mestima su moguća.

Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, uzimajući u obzir starost, bolest ili fizičke nedostatke putnika, i nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za isti.
Jednom putniku je dozvoljeno da ponese najviše 2 komada prtljaga.

Za zaboravljene stvari u autobusu agencija nije odgovorna.

Minimalan broj potreban za realizaciju aranžmana je 35 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika Organizator ima pravo da otkaže putovanje najkasnije 5 dana pred polazak.

Agencija Travel 4 You je u gore navedenom programu posrednik u prodaji – SUBAGENT

Organizator putovanja je Turisttrade, licenca broj OTP 15/2010.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora, koji su sastavni deo programa

PRIJAVITE SE ZA - SUNCONNECT ATLANTIQUE CLUB 3* !

Ostale ponude sa ove lokacije (KUŠADASI)