NAŠE NAJBOLJE DESTINACIJE

ETNO SELO STANIŠIĆI

1300 RSD

ETNO SELO STANIŠIĆI

  • stanisici travel4you
  • etno selo stanišići
  • jednodnevi izlet stanisici
  • stanišići izlet
  • bijeljina obilazak
  • sveti vasilije ostroški

1

DANA

ETNO SELO STANIŠIĆI

Ostale informacije

PROGRAM PUTOVANJA I CENA

ETNO SELO STANIŠIĆI I BJELJINA

jednodnevni izlet

 

Polazak iz Beograda oko 8h. Vožnja kroz Srbiju prema Bijeljini. Dolazak u Bijeljinu, poseta manastira - crkve Sveti Vasilije Ostroški. Nastavljamo prema naselju pet jezera i obilazimo manastir Svete Petke. Slobodno vreme. Nakon slobodnog vremena odlazimo do etno sela Stanišići. Slobodno vreme i uživanje uz potok i vodenice potočare. Polazak ka Beogradu oko 19h. Dolazak u Beograd u večernjim satima.

Kraj programa.

termin putovanja

cena aranžmana

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
obilaske prema programu

pratioca grupe tokom putovanja
troškove organizacije i realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 200,00 dinara
individualne troškove

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja. Na rate: čekovima ili administrativnom zabranom. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije.

OPŠTE NAPOMENE:

Na izlet je neophodno poneti važeću ličnu kartu ili pasoš. Deca mlađa od 18 godina isključivo važeći pasoš.

Tokom putovanja predviđene su pauze radi odmora. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja i uslovima plaćanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju odredišne zemlje.

PRIJAVITE SE ZA - ETNO SELO STANIŠIĆI !

Ostale ponude (Evropski gradovi 2021)